fbpx

Usein kysytyt kysymykset

Siivous ei ole sidottu tuntimäärään, vaan siivouspaketin sisältöön. Siivoamme asunnon aina puhtaaksi siivouspaketin sisällön mukaisesti, riippumatta käytetystä ajasta. Sinulle ei tule lisäkuluja pidemmästä siivouksen kestosta. Kotovalta saat aina takuulla puhtaan kodin, me emme jätä työtämme kesken.

Kyllä on. Hinta määräytyy asunnon neliömäärän mukaan.

Pinta-alana käytetään asunnon huoneistoalaa. Huoneistoala on yhtä huoneistoa ympäröivien seinien sisäpintojen mukaan laskettu pinta-ala. Jos huoneistossa on päällekkäisiä kerroksia, lasketaan huoneistoala eri kerrosten summana. Huoneistoalaan ei sisälly pinta-ala niiltä osin, kun huonekorkeus on alle 160cm. Alle 160cm tilojen lattiapinta-ala tulee lisätä neliömäärään, mikäli ne kuuluvat siivottavaan pinta-alaan. 

Olemme huomioineet hinnoittelussa, että kaikkea huoneiston pinta-alaan sisältyvää ei siivota. Huoneistoalaan sisältyy esimerkiksi sauna, mutta olemme huomioineet tämän hinnoittelussa. Maksat vain siivouspaketin sisällöstä.

Tuomme kaikki tarvittavat siivousvälineet mukanamme. Säännöllisessä kotisiivouksessa riittää, että sinulta löytyy kotoasi hyvin toimiva imuri. Kertasiivouksessa tuomme myös imurin mukanamme. Myös säännöllisessä kotisiivouksessa imurin tuominen Kotovan toimesta on tarpeen mukaan mahdollista.

Meillä on erilaajuisia siivouspaketteja asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita sinulle mieleisen paketin eri kokonaisuuksista. Kevyt -paketti ei sisällä tavaroiden järjestelyä meidän toimesta ja tällöin asiakkaan velvollisuutena on järjestellä tavarat ennen siivoojan tuloa ja me hoidamme loput! Perus ja Premium paketeissa järjestelemme myös tavarat esim. siisteihin pinoihin ja sinun ei tarvitse stressata siivoamisesta ennen siivoojamme tuloa!

Kyllä voit! Toki suosittelemme viettämään säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Vapautamme sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Kyllä voi, kotisiivouspalvelumme on 40% kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoa tästä.

Kyllä voi, siivoojamme pitävät lemmikeistä! Toki siivoojalla tulee olla asianmukainen työrauha.

Mikäli siivooja on reilusti myöhässä, ilmoitamme siitä etukäteen. Siivouksen kestoon tai sisältöön myöhästyminen ei vaikuta.

Kiinteään hintaan kuuluu biohajoavat puhdistusaineet ja laadukkaat siivousvälineet. Emme lisää laskulle jälkikäteen ylimääräisiä kuluja, kuten kilometrikorvauksia. Lisäpalveluiden hinnasto on erikseen.

Et näytä. Sen sijaan lapsesi ja perheesi rakastavat säästynyttä aikaa, jonka vietätte siivoamisen sijaan laadukkaasti yhdessä. Jakamalla kotisi siivousvastuuta ammattilaiselle vähennät siivouksesta kotona aiheutuvaa stressiä ja riitoja. Toisaalta kotona riittää aina pieniä askareita ja siivottavaa, joita lapsille jakamalla opetat heitä työntekoon.

Ensimmäinen siivouskerta on tyypillisesti kestoltaan pidempi. Tähän vaikuttaa asunnon lähtötaso siisteyden osalta. Siivoamme aina asunnon puhtaaksi valitun siivouspaketin mukaisesti.

Mikäli kyseessä on tavanomainen flunssa, suoritamme siivouksen normaalisti. Siivoojamme ottaa sairastamisen huomioon siivousjärjestyksessä sekä hygieniassa. Vatsatauti tilanteessa tai muussa vakavemmassa tapauksessa voimme siirtää siivouksen ajankohtaa toisaalle.

Kyllä voi. Palvelun voi saada arvonlisäverottomasti, mikäli asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän myötä.

Jätä soittopyyntö